Längesen jag skrev här...

Det var ett tag sen jag skrev här faktiskt. Ägnar rätt mycket tid åt min egna blogg faktiskt, men jag ska ta mig tiden att uppdatera ofta här med. Hade egentligen tänk blogga här i helgen men så blev inte fallet då jag jobbade och var på dejt med en viss mr X på söndagen. Inget jag klagar på faktiskt för jag hade jättetrevligt och mysigt...

Satt nyss och kollade inne på Gina Tricots hemsida och jag har hittat en massa vår- och sommarkläder som jag vill ha och som skulle passa perfekt till ett par nya skor jag ska köpa. Bild på skorna har jag inte just nu utan jag ska försöka fixa det till er inom kort, men snygga är de, blev förälskad i dom direkt...
Har även hittat en massa långa linnen jag vill ha från Gina Tricot, perfekta till leggings och klackar!!

Favoriterna från Gina Tricot:


Min & din helg.

Hej Hej! Hur har helgen varit? Massa fest eller mysiga hemmakvällar? Min har faktiskt bestått av båda delarna och jag har nog haft min bästa helg på länge. En väldigt lugn och mysig fredagkväll med sambon, en familjemiddag igår på eftermiddagen och på kvällen fest med tjejerna och en liten utgång på det. Är ganska trött idag, men inte för att jag drack mycket igår, nej nej. Lite vin blev det bara! Men jag kom i säng ganska sent, och jag brukar inte vara uppe sådär värst länge så man är lite sliten idag.
Än är ju inte helgen slut, men denna söndag bjuder nog inte på så mycket. Och det är ganska skönt, om ni frågar mig. Jag ska ta och pyssla lite här hemma, cykla iväg och handla, blogga och bara mysa runt helt enkelt.

Vad brukar ni göra på söndagar?


Prank

Ja ni, tänkte förkunniga ett litet "prank".
Jag har tillsammans med lite skolkamrater startat en tävling, den går ut på att samla på sig så mycket poäng som möjligt till skolan slutar. Hur samlar man då poäng? Jo, man gör dumheter som står på vår "blacklist". Vi har alltså skrivit samman massor av idiotiska/roliga saker man kan göra i skolan eller utanför skolan som man på så sätt får poäng för, månadens vinnare och terminsvinnaren blir belönad med priser. Exempel på saker som ger poäng; allt ifrån att fråga fruktansvärt dumma frågor inför samtliga 120 elever på föreläsningar till att mula någon med en kokosboll eller maxpoägaren att ha sex på lärarrummet.

Vad är då mitt första "prank" då?
Jag tänkte tillsammans med en kamrat ge mig på en tiopoängare, jag ska nämligen bjuda hem en tjej på "bubbelkväll" i vår jacuzzi. Helt oskyldigt, var kommer det "hemska" in då? Jo i polen ska min vän har gömt sig med våtdräkt, snorkel, cyklop och simfötter. Tanken är då att jag ska öppna upp halva polen och låta henne sätta sig, undertiden jag går in för att fixa något att dricka. Det är då min vän ska slå till! Han ska dyka upp mellan benen på den stackars flickan och vänligt hälsa. Då vi misstänker att hon kommer att skrika kommer jag att komma ut igen för att se, min reaktion på det hela ska vara: jaha, är det du igen, men du kan gå nu. Och då är det dags för honom att bara resa sig upp och vandra rakt ut i skogen utanför vår tomt! Vad sägs om det? :)

Ett annorlunda inlägg från mig, auf wideschern eller vad det nu heter ! ;)



Tankar från landet

Vilket härligt väder det är ute! Ni kan inte ha missat att våren är påväg in med stormsteg. Jag tänker att det vore oerhört skönt att nu kanske få lite inspiration till att skriva, men nej. Vet inte vad det är med mig just nu. Eller jag verkar inte vara ensam om att sakna inspiration. Det är ju bra att vi lever upp till namnet på denna blogg. Var det så det skulle se ut? Skulle vi vara döda för våra läsare? Nej, det är tur att jag lever iallafall. Jag har vaknat upp efter en vinter i vila. Det är dags igen, ta nya tag.
Efter förra veckans inlägg om politik där jag missade 150 miljoner till byggandet av Idrottsparken kommer jag inte ge mig in i politik. Skulle vilja säga såhär att ni kommer säkert inte få se mig uttrycka någon åsikt inom politik när det ligger utanför mitt bord. Väldigt känsligt område också.

Däremot blir jag lite orolig när jag läser Gustens texter. Såklart att det är svartmålning av Mona Sahlin nu, borgarna måste ju vinna nästa val. Det är ju alltid så, varför inte lägga ner mer tid på att sköta sin egen politik? Många politiker idag kämpar ju mer för att bli ihågkomna för att ha varit med och byggt något eller infört någon nya lag. De får en plats i historieboken. Vilket jag även tror om Mattias Ottosson som ligger bakom alla dessa byggnader. Eller han sitter som kommunordförande i Norrköping, han får ta berömmet. Sen har vi en annan som försöker stoppa allting, Mathias Sundin (nu stavar jag säkert fel). Han är kritisk till allting som sker.

Något som ligger på mitt bord är åtminstonde konsten, inte sagt att jag är någon expert. Däremot tycker jag det som konstfack har gjort den senaste tiden är oehört intressant. Och att starta en grupp på facebook Inga mer skattepengar till konstfack är enbart larvigt i min mening. Gissa vem det var som stod i fronten för det? Men hörreni var går då gränsen mellan privat och offentligt? Bör väl också tillägga att konstfack eleverna har gått lite väl långt men de tar ändå upp en intressantfråga. Nu kanske ni har lite att fundera över....

Inspiration från Frankrike.

Den här tjejen, vars blogg jag läser dagligen är en riktig inspirationskälla. Hon driver bloggen tillsammans med sin pojkvän och just nu är dem bosatta nere i Frankrike.



Hanna&john


Krönika om mode och identitet

Jag tänkte skriva lite om kultur och kläder. Ett område som jag brukar fundera över rätt ofta faktiskt. Själv bor jag på landet och där ska man ju ha en viss stil har jag märkt, eller vi har i alla fall den fördomen. När vi flyttade ut för ungefär ett år sedan tyckte jag att det skulle bli spännande men samtidigt lite läskigt. Skulle vara svårt att bli accepterad av de riktig bönderna. Detta stämmer också för det märks verkligen vilka som kommer från storstan och inte.

Något jag börja tänka på var att kläderna uttrycker ganska mycket även om kulturen där man lever. Jag började jämföra med när man åker utomlands, vilket jag brukar göra rätt ofta till Slovakien i centrala Europa och dit har inte riktigt vårat mode kommit än. Brukar ligga ungefär 1-2 år efter oss i Sverige. Då uppstår en lite jobbig händelse, man upplevs som en riktig pajas när man klär sig i de kläderna man är van vid att göra. Här såg jag likheten med det jag upplevde på landet. Man ska tydligen se ut på ett visst sätt. Får inte sticka ut för mycket men ändå ska du stolt visa upp din tröja som det står stort Tiger Of Sweden eller kanske Dolce & Gabbana.

Här ser jag skillnaden mellan storstan och landet. Ser ni den också? Köper man en tröja för att visa upp att man har mycket pengar eller för att den är skön?

I mitt fall köper jag för att den är skön att ha på sig sen spelar det ingen roll för mig om det är märke eller inte, who cares. Lite så tror jag också att det är i stan, men självklart finns det även folk som köper märken bara för att visa upp det men då brukar det vara mer diskret ändå. Inte ett stort märke som alla ska se, för så ska det vara på landet.
Här är skillnaden på hur kulturen kommer in. Vi har ju alltid växt upp med det vi är vana vid, därför blir det också så. Lite av en kulturkrock när det gäller kläder. För kläder är ju en form av uttrycksform. I alla fall är det så för mig.

Håller ni med mig?

Vad tycker ni..

om zebramönstrade plagg och prylar?





Jag gillar det, skarpt.

H&M, Topshop


Inspiration från 1969.

Igår såg jag filmen "En kärleks historia" från 1969. Otroligt söt och charmig kärleksfilm. Något annat som var mycket intressant också är modet i filmen. Det är nämligen mer eller mindre så vi klär oss idag! Bla Skinjackor, ballerinaskor, ankeljeans, jeans med högre midja och korta klänningar. Även jeansjackan var populär på denna tiden, precis som den är nu. Och  vissa av frisyrerna kändes väldigt aktuella. Höga tofsar, rak långt hår med rak lugg, och på killfronten lite längre ruffsigt "ovårdad" hår. Så som dem klädde sig på den tiden, så som det ser ut i den filmen så vill jag se ut i sommar.


Ögongodis



Eftersom att jag numera är en fattig student får man ägna mer tid till att ögonshoppa nu förtiden istället för att shoppa på riktigt. Hade jag haft pengar hade jag köpt alla chinos på bilder från acne. Men nu har ju inte jag pengar över till detta så istället kanske någon utav er läsare har det? I vår tycker jag att ni ska satsa på chinos för hela slanten, superskönt att ha på sig istället för jeans. Tidigare var jag helt frälst i jeans men det kom en tid för mig då jag insåg vad jag hade missat. Det stavades chinos och jag tänkte väl att det var för gubbar i pappas ålder. Men inte var det så. Fanns hur mycket snyggt som helst. Slå till nu innan det är försent!

Inget stort fan!

Hej på er! Hoppas ni haft en bra helg. Alla satt säkert bänkade framför melodifestivalen igår. Och nu när jag säger detta kommer jag väl att få hela Sverige emot mig. Men jag har inte följt melodifestivalen detta året och har nog inte gjort det något annat år heller. Tyvärr så är det inget som roar mig sådär jättemycket. Melodifestivalen har helt enkelt inte fångat mig.
Men ska vara ärlig att säga att vi kollade lite igår hemma hos mamma, den sista kvarten kanske. Och vi såg också Malena vinna. Har faktiskt inte så mycket att säga om någon av låtarna eller artisterna, men Marlenas låt var ändå härlig på något sätt och extra kul är det ju att Gusten är släkt med henne. Så jag önskar Marlena all lycka till nu! Hon såg verkligen lycklig ut när hon fick reda på att hon vunnit. Kul när någon som tidningar och annnan media inte har tippat skulle vinna, ändå vinner. Igår hördes ju folketsröster!


Skönt att ha rätt!

Känns väldigt skönt att idag kunna skriva, vad var det jag sa? Jag tippade ju redan i fredags Malena Ernman som en av mina favoriter och så rätt jag hade. Igår när vi såg på melodifestivalen efter juryns röster befann sig de övriga två av mina tippade bidrag i toppen. Men jag kände mig aldrig orolig för hur det skulle sluta. Jag sade till och med efter juryns röster "Nu tror jag La Voix kommer segla upp och vinna". Och så rätt jag hade.

Nu ska jag inte låta alltför kaxig men varför har jag alltid rätt?!

Ett stort plus är att Gusten är kusin med Malena vilket kanske innebär att vi kan få en exklusive interjvju här på bloggen. Det trr jag skulle vända vår besöksstatistik. Det skulle vara stort!

Vi kan ju konstatera en sak, rätt låt vann!

GO SLÄKTEN GO ! MALENA FOT THE WIN !

Måste säga att jag sjukt stolt över mors kusin som idag (Lördag) har vunnit Sveriges största jippo!

Hela släkten satt idag bänkade för att rösta som idioter och skrika som apor när Malena Ernman tog hem segern i sveriges största "jiippo" !

Oväntat; ja, otippat; nej. Hur man nu ska tolka det, men det jag menar är att det var långt över förväntningarna men ändå inte otippat från min sida. Hon är så sjukt duktig på att sjunga och en enormt trevlig människa som inte vill något annat än att sprida lycka och välgång till folket!

Måste säga att även om min personliga favorit var E.M.D som redan sitter inpräntad i hjärnan så tycker jag hennes låt var riktigt skön. Men i jämförelse med opera som jag tidigare sätt henne prestera var det här medelmåttig "jippomusik".
Men frågar ni mig, så tar hon nu hem hela skiten!

på landet.

Sveriges nästa popdiva står och njuter av solen på vårt landställe.



Funderade på en sak nu när hon vunnit. Hur billigt säljer man sig själv?
Jag har ett flertal roliga bilder från landet då bilden av Malena kan förvrängas ganska lätt. Typ att hon stryper sitt barn eller försöker dränka det, beror på hur man tolkar den. Är det värt att skicka in till aftonblaskan? Hur billigt säljer man ut sina "nära och kära"? Hur väljer man att se bilder, hjälper hon sitt barn upp ur vattnet eller dränker hon det?

Hur som helst, Grattis Sverige, ni har röstat fram en vinnare, en enorm personlighet, en fruktansvärt bra operasångare som kommer att ta Europa med stormar! Och sist men inte minst tack Malena för en trevlig lördagskväll och ett fint uppträdande!

Tack och Hej Leverpastej ! :)




Äntligen helg...

Helgen står vid dörren och väntar på att få komma in. Som ni alla vet så är det återigen dags för le grande finale imorgon när det gäller melodifestivalen. Jag är inget stort fan av melodifestivalen men jag har ändå småkollat lite de senaste gångerna då det har varit veckofinalerna. Och jag ska vara ärlig mot er, jag har ingen favorit.
Jag tycker att melodifestivalen är ett stort jippo...

En som mamma känner lite är låtskrivaren Pontus Assarsson, som bla skrev låten till Calaisa som var med och tävlade i melodifestivalen förra året. Detta året hade han skrivit en låt till E.M.D. men som de tyvärr inte valde för hade de valt hans låt hade de troligen inte fått vara med och tävla i melodifestivalen...
Vissa personer som äger en stor del av melodifestivalen kan handplocka ut de låtar och artister som ska vara med....

Därför tycker jag att det är ett jippo. Ibland undrar man om det inte redan är bestämt i förväg vem som kommer vinna årets melodifestival...

Imorgon är det dags...

Så går vi in i sista dagen innan strid. Imorrn är det så dags att utse årets bidrag till Eurovision Song Contest när det är final i melodifestivalen. Personligen tycker jag startfältet ser oerhört starkt ut men jag har 3 favoriter till att vinna. Tänkte berätta vilka dessa är.

1. Malena Ernamn
Denna låten gillar jag oerhört mycket, den växer varje gång jag hör den. Men även första gången jag hörde den så trodde jag att den skulle kunna gå långt. Att Malena är en riktigt bra och erkänd operasångare märkers direkt. Imponerande. Dessutom verka denna låt gå hem hos svenska folket.

2. Måns Zelmerlöv
Har beskrivits lite som en fortsättning på förra årets vinnare, Hero, och jag kan inte annat än att hålla med. Redan nu har jag fastnat för denna låt och texten är lätt att minnas. Måns lyckades också ta sig direkt till final vilket är oerhört starkt gjort. Jag tror han kommer sluta på en topp-3 placering.

3. Alcazar
Också oerhört bra låt. Även om den inte kanske komma vinna så kommer låten sälja mycket och bli sönderspelad på många dansgolv framöver. Det går att se att de satsar oerhört starkt i år och genom att istället gå direkt till final istället för en tur till andra chansen visar på att folk verkar gilla låten.

Sen har jag en liten 4 låt som jag gillar starkt.
Caroline Af Ugglas - Många tippar henne som segrare efter att ha tagit sig igenom andra chansen. Men jag tror det roliga tar slut nu. I en final har hon ingenting att hämta kommer säkert landa på en topp-5 placering trotsallt.


(Samtliga bilder är lånad från Aftonbladet)

Norrköping lyfter

Ser till min stora glädje att Sofia är påväg att komma tillbaka efter en tids sjukdom. Jag vill passa på att önska henne välkommen och krya på dig!

Tänkte även passa på att skriva lite om det Gusten håller på och diskuterar för tillfället, politik. Själv är jag väldigt osäker på det mesta som rör området därför vågar jag inte riktigt yttra mig lika mycket som mister politik gör. Däremot måste jag hylla min hemstad Norrköping efter bra saker som har hänt den senaste tiden. Alla dessa sport och kulturarenor som har byggts den senaste tiden, jag har för första gången känt mig stolt över min stad.


Först byggde man Flygeln som är en konsert- och kongressarena. Personligen var jag väldigt frustrerad och arg över att de skulle bugga den istället för en friidrottshall. Så arg att jag till och med skickade in ett namnföslag till bygget som löd "Skrytbygget". Detta till en tävling där vi som medborgare fick bestämma namnet. Att bygga denna i centrala delen av Norrköping tyckte jag var fruktansvärt, men man får väl ångra sig? Vilka möjligheter som finns nu i staden, alla dessa band som kommer till min stad bara för att det finns så bra konsertlokaler.
Flygeln blev bra till slut.


Nästa byggnad är Stadium Arena. Denna gång var jag inte besviken utan överlycklig, äntligen skulle vi få en friidrottshall att träna i och vilken arena det blev. Hela stan har lyfts efter den blev klar. Basketlaget ligger med i toppen i Sverige och nu kan man äntligen träna med bra förutsättningar som friidrottare, basketspelare, handbollsspelare. Ja, massor med ungdomar tjänar på den nya hallen.
Underbart!

Den tredje saken jag skulle vilja hylla är den som kritiserade Idrottsparken som just i detta nu byggs om för 130 miljoner tror jag det är. Alla pratar om att IFK Norrköping ändå ligger i Superettan nästa år och vad ska dom med en arena till..? Men hallå, ska vi dö om ett år eller? Tänk framtid, tänk visioner. Helt rätt kommunen. Vi kommer få en toppmodern arena som går att använda till annat än fotboll. Vilka konserter man kommer kunna ha på den nya arenan, vilka möjligheter!
Idrottsparken kommer bli bra!

Tre arenor som har lyft Norrköping för min del och nu är vi som stad större, vackrare och bättre. Snart har vi också ett lag i allsvenskan igen. Eller vad tror ni?

I'm back in business people...

Äntligen börjar jag tillfriskna från mitt sjuka tillstånd, äntligen har jag kraft och ork nog till att blogga mer. Har varit ganska dött från mig i våran gemensamma blogg den senaste veckan. Men går man ner 7 kilo på mindre än en vecka tappar man orken..

Men äntligen får jag behålla maten som kommer ner i magen och jag har fått tillbaka orken. Nu ska jag bara kämpa för att stanna på vikten jag är på nu för jag har faktiskt gått ner de sista 6 kilona jag ville gå ner efter studenten förra året, så jag fick en gratis viktminskning pga att jag blev sjuk!!

Nej nu räcker det för mig.. Ska fortsätta kolla på mina favoritserier på tvn. Återkommer imorgon igen!

Jag är rädd för dig!

Jag och Markus började pratat lite om det här varför vi människor är så rädda för främlingar, eller varför vi känner oss så obekväma i en främlings sällskap. Vi startade ju en tävling här i bloggen för ett litet tag sen där vi skulle gå fram till en främling, prata och fråga om vi fick ta ett foto tillsammans med den personen. Och det gick ju inte så bra. Vi vågade inte, eller jag vågade inte iaf. Samma sak är det ju när man åker buss, man sitter helst själv. Jag minns när min lillasyster var liten och vi skulle åka buss. Hon ville absolut inte sitta brevid någon annan. Speciellt inte äldre personer! Hon tyckte det var obehagligt. Kanske det berodde på att hon var liten, eller så föds dem tankarna  redan i den åldern. Hur är det utomlands? är folk lika rädda för främlingar där? Jag tror faktiskt inte det. Jag har aldrig upplevt det iaf. Har ni?
Men samtidigt kan vi sitta bakom våra datorskärmar och lämna ut våra liv. Vi vågar inte vara oss själva i det verkliga livet men bakom datorn vågar vi. Eller vad tycker ni? Vi har också ställt oss frågan om det är skillnad på folk som bor i en småstad respektive storstad. Vår tanke är att man är mer anonym i en storstad, där håller man sig till sin lilla grupp av människor. Rätta oss om vi har fel!

Hade inte världen varit lite varmare, trevligare och roligare om vi inte varit så rädda för varandra och våra olikheter?

 

Angående Mona Sahlin.

Jag är inte en person som tycker att politiker ska var perfekta, eller inte ha möjligheten att göra misstag som oss vanliga dödliga människor. Det jag funderar över är hur man tänker när man sätter en kvinna som Mona vid ett så högt Ämbete.

Det som är lite jobbigt är att jag inte vet om jag ska skratta eller gråta förens i september månad 2010. Förhoppningsvis skratta, socialdemokraterna får skylla sig själva om de går ner till en så låg nivå att inte ens väljarna hänger med. Förhoppningsvis är Mona Sahlin Alliansens vassaste vapen i kampen om makten 2010.

I sig tycker jag dock att socialdemokraterna har vissa fina gester i sitt partiprogram, det sorgliga är att deras vägar att nå dit och deras ledare som ska föra dem dit är så fruktansvärt mycket under deras nivå. 

När Mona Sahlin tar debatt med Jimmy Åkesson (SD) och inte ens har några argument som låter vettiga mot Jimmys rasistsmörja blir jag orolig. efter att ha följ debbaten med spänning tycker jag till och med att SD skulle göra sig bättre i riksdagen än Socialdemokraterna.

För er som är intreserade:
http://www.youtube.com/watch?v=MeYRjJjX3u8
(Del 1 av 3.)

Men å andra sidan ber jag till gudarna att SD inte får plats i Riksdagen då jag tycker att deras partiprogram är oerhört oseriöst, rasistiskt och ogenomtänkt. De bygger sin politik på populistisk smörja och har inte tillräckligt med erfaranhet inom partiet.

Andra partiledare som gör mig mörkrädd är: Lars Ohly & Maria Wetterstrand. 
Hur kan man lita på en partiledare som har så ont om argument att man pekar finger till svar? INTE ens jag skulle göra något så dumt. Redan då har man visat sin underkasstelse och sin oförmåga att vinna debatten på hederligt vis.
Måste att se:


Med det här inlägget ville jag poängtera bristen hos dagens partiledare och uppmärksamma vilka människor det igentligen är som vill "leda" vårt kära land.

// Om man älskar vårt land, hur kan man då villja utsätta det för ledare som dessa?



Mycket bra med fakta, fin tjuvstar...

Jag känner mig smått chockad över allt som Gusten nu visar upp kring Mona Sahlin. Samtidigt är jag också lite kluven när det gäller information som kommer från våra kvällstidningar, men denna fakta stämmer. Blir bara så besviken på socialdemokraterna, ska vi inte leva som man lär. Att Mona har gjort mycket fel märks ju tydligt i de fel beslut som hon har gjort och hur man kan sätta henne som partiledare är för mig en gåta. De förlorade valet 2006 och vill ta revanch nästa valår 2010, men är hon rätt val? Tror inte det.
Kolla hur många felsteg hon har gjort redan nu och mer kommer det säkerligen att bli. Personligen kan jag ju tala om för er att jag inte röstar på ett parti som har sådana ledare. Förra valet hade man Göran Persson och där måste vi ju ha Sveriges största moderat? Hur var det med "Leva som man lär".

Inte för att jag är speciellt insatt i politik, i jämförelse med Gusten, men jag är du inte helt borta. All fakta på borden och jag tror och hoppas att ni också kan se detta. Är inte Mona Sahlin helt fel?!


Tjuvstart.

Jag tänkte lägga upp den här videon som en tjuvstart på en debatt, jag tänker själv inte kommentera klippet ännu men hoppas på kommentarer för att kunna starta en debatt.





Feel free to coment ! :)


Denna vackra färg.

Just den här färgen som pryder denna sko är en färg jag vill klä mig i i vår och sommar. Koral!


En dagens.

Spelar Veronica Maggio på högsta volym, låten V för Vendetta är en klar favorit. Ska strax sticka in till stan, och som sagt luncha med en killkompis.



Randigt är ju en evig favorit.

Klänning- Glitzy
Väst - Hm Trend
Väska - Secondhand



Drycker

Godmorgon på er!

Idag ska vi skriva lite om mode, och mode är väl inte kläder eller? Jag har hittat en trend som har blivit väldigt inne bland många tjejer och killar. Kosttillskott. Det finns mängder med olika tillskott men för mig är det en mängd vitaminer som gäller på morgonen. Sitter nu innan jag ska iväg till bussen och dricker mitt dagliga glas med B-vitamin för aktiva personer. Precis som jag är.


Skål på er!


Oinspirerad.

Hej! Jag är trött, och finner ingen inspiration just nu. Och finner jag ingen inspriation slänger jag inte bara upp ett inlägg om mode för att det ska vara så. Då är det bättre att jag får sova på saken och så vaknar jag förhoppningsvis full av inspiration imorgon. Då jag förresten ska luncha med en kär gammal killkompis som bott i norge och nu är hemma i sverige, men som drar till USA om någon månad. Så det ska bli himla mysigt.

Så mina kära vänner tackar jag för idag. Sov gott!


Utomjording?

Mode var det ja. Jag måste säga att jag tycker att det är ganska kul med kläder, jag vill ju se bra ut eller i alla fall se speciell ut. Själv så anser jag att jag klär mig rätt så stiligt, ofta skjorta, piké eller stickade tröjor. jag går alldrig i mjukisbyxor/träningsbyxor då jag tycker det ser för jävligt ut. Jag tycker inte om alla dessa sjaskiga hoodtröjor eller andra tråkiga färgfattiga "inte sticka ut ur mängden" kläder.

Min fundering, jag ska i sommar, närmare bestämt den 16 juli åka iväg till Australien som utbytesstudent under ett år. Och då på tal om mode, (som är dagen tema) hur klär man sig där nere? Är modetrenderna likadana i 30 graders hetta? Är det som är modernt här tok lustigt där? Vad ska man ha med sig? ska man skita i packning och inföskaffa sig nya kläder där eller räcker ett par badbyxor och en strand t-shirt?

...


Vad tror ni? Vad ska man packa? Vad är modernt där?




Boktips.

En snabbis!

Mode/skönhets böcker, som även fungerar som en del av inredningen hemma hos mig. Aldrig fel!





Från jeans till jeansshorts.

Tog mig an ett par jeans nu på morgonen, har inte använt dem på evigheter och tänkte amen jag gör dem till ett par jeansshorts. Men det blev faktiskt inte så bra! Benen var nog lite för tajta för det, så det såg inte så himla snyggt ur när jag väl fick på mig dem. Jag föredrar när jeansshortsen sitter lite löst och skönt sådär. Ska ge det ett nytt försök på ett par andra jeans.



Ni andra där ute som också klippt till ett par jeansshorts, har ni gjort det med ett par lite lösare jeans?

Nu måste jag hoppa in i duschen och sen bege mig till jobbet. Men vi hörs ikväll!
Ha en bra dag!


Marcus visar outfit, duger det experten?

Yes, jag är först!
 


Måndag mina vänner och jag tänkte faktiskt bjuda på några fina outfits bilder.... Nu kommer ni få en helt fantastisk dag efter att ha sett dessa bilder!



Nej, jag tänker inte skriva var jag köpt min kläder, för ni har ändå inte råd med dom! ;)

Hej söndagkväll!

Nu ska jag mysa dem sista timmarna av söndagskvällen. För imorgon ska jag faktiskt jobba, japp jobba. Det händer inte så ofta, tyvärr. Men det är skoj! Jag har ju en splitterny cykel och då blir det roligare att ta sig till jobbet. I veckan får jag förresten reda på om jag fått en tjänst jag sökt, var på arbetsintervju i torsdags. Spännande!

Nu ska jag kolla på "Kalla fakta" som handlar om fallet Mimmi, uppmanar er att titta på det också. Intressant!
Och imorgon startar vi om lite på nytt här i bloggen. Vi behövde lite riktlinjer imed vi är fyra stycken som skriver.


Nyinflyttad...

Tycker inte ni också att söndagar är underbara?
Jag gick upp redan vid 8 imorse för att hinna med en frukost i lugn och ro för att sedan ge mig ut på en
promenad.
Underbart!

Skönt!


Promenad förbi våra grannar, för ja vi har grannar. Ska jag vara helt ärlig så kan jag tala om för er att vi till och med har ganska många grannar. Inte för att jag känner dom, vi är ganska nyinflyttade. Vi har ändå bott här nu i ett år men ändå kallas vi "de nyinflyttade" jag undrar hur länge man är det. Ska vi tvingas bo här i 25 år innan de accepterar oss?

Hur länge är man egentligen nyinflyttad? Är det när man suttit in soffan framför tvn, när man legat in sängen, lärt sig hitta i området?



En upptäckt

Nu sitter man här igen då. Efter att ha varit ute och gått lite nu på morgonen, det är så skönt att bo ute på landet i friheten. Man kan bara ta sig ute i friheten (läs skogen) och promenera. Men ibland saknar man ju stan också faktiskt att kunna gå ner på ett café och ta en kopp kaffe eller kanske en latte. Här finns det inget café, ingen latte eller annat gott. Ni såg säkert Gusten och mitt inlägg igår. Det har nu gått en vecka med vår blogg, inte många läsare för vi verkar ju rädda för varandra helt ärligt. Bara för att vi är från Östergötland är vi inte farliga!


Förresten så har jag hittat ett nytt märke när det gäller kläder. Jag funderar på om detta kommer bli det nya som gäller kring Stureplan inom en snar framtid. Tänk sen när ni läser om hur de skriver på stureplan.se om den nya ClaesGöran-Butiken som har öppnat.

Kom ihåg var ni läste det först, och vem som var först med nyheten!


Kris?

Jag vet inte vad som har hänt. Men vi får ta tag i det här nu igen!

Läs er mejl!

Vart har ni tagit vägen?

Sover ni eller? Hur går det med tävlingen?

Ta ett steg åt sidan.

Jag brukar ibland blänga lite surt på folk som står och röker i busskurer. Jag har inte astma, men har dock haft. Men tycker ändå att det är riktigt jobbigt men rök. Jag får känslan av att jag inte kan andas och jag tänker på hur denna äckliga rök finner sin väg ner i mina lungor. Så alla ni som valt att röka, ni får tyvärr stå utan för busskuren, utan för resuturangen och kanske tänka på att ta ett steg åt sidan när ni känner för att tända en cigarett bland folk.

Angående tävlingen så går det väl inte sådär jättbra. Det här med att prata med främlingar har jag väl inget problem med. Men att fråga om man får ta ett foto känns helt konstigt. Det vågar jag inte!


Rökning dödar!

JA, ja jag lovar, det är helt sant,och jag ljuger aldrig. Nästan.

Jag måste bara berätta om en incident idag. Som bakrund ska jag tillägga att jag har astma och tål inte cigarettrök. Även att tillägga kan vara min lilla klubb som jag hade när jag var liten. Nämligen Antirökklubben syftet med klubben var att rent ut sagt djävlas med alla rökare. Min klubb blev riktigt framgångsrik och vid 8 års ålder hade jag skapat en klubb med över 50 medlemmar!

Citat från 7 årig Gusten: "Vet inte tant att det är farligt att röka? Både för dig och dina vänner, om du nu har några."

Hur som helst, för att komma till sak så hände det en incident på busshållplatsen idag. Jag kommer surmulen från skolan och ställer mig för att vänta på bussen då jag upptäcker att ett helt gäng A-lagare satt och hade rök paus i buskuren. Trots tydliga "förbjudet att röka skyltar" så satt alcolisterna och blossa på, jag blir självklart mer rosenrasande än vad jag redan var och konfronterar gänget genom att fråga om de inte är läskunniga. Fulla som de mer eller mindre var så förstod de inte alls vad jag syftade på, så jag pekade på skylten och hänvisade dem att fimpa eller gå till ett ställe där de inte stör mig.  De börjar då hålla en föreläsning för mig hurvida de hade respekt för äldre när de var i min ålder eller inte. Jag med kortstubin och rapptunga råkar då fälla komentaren: "Tro inte att jag tänker betala skatt för att hjälpa er när ni ligger där med skrumplever och igensotade lunger, tro så fan inte att jag heller kommer tycka synd om er." Kanske dumt sagt, men de tystnade i alla fall.

Det jag grämer mig över såhär i efterhand är att jag mycketväl är medveten om att mina och era skattpengar kommer att gå till att hålla gubbjävlarna i liv. Men även att jag inte frågade om jag fick ta ett kort tillsammans med dem för att ta en rejäl ledning i vår lilla tävling.



Vi vill höra er!

Yo vänner! Vad ska ni hitta på idag denna vackra, underbara torsdag? Ni kan bland annat kika in och läsa en grymt bra intervju på slipsens. Eller så kan ni försöka plocka lite poäng i våran tävling. Kanske bara njuta av livet till bra musik.

Nej, jag vet vad vi gör. Vi fortsätter vår diskussion kring Svensk sjukvård. Kanske har du som läsare råkat ut för någonting inom sjukvården som du vill berätta om. Då kan du antingen mejla oss på [email protected] eller helt enkelt lämna en kommentar till oss.

Vi vill ha din åsikt!

Gällande tävlingen
Har jag 0 poäng än så länge. Hur går det för er andra?


Det har hänt...

ett antal gånger att jag blivit ganska irriterad och upprörd på den svenska sjukvården, eller jag ska nog säga på dem svenska vårdcentralerna. För någon vecka sedan sökte jag mig till vårdcentralen i närheten där jag bor för att jag ville få ett födelsemärke uppkollat, vilket jag kan känna är ganska viktigt. Eller förresten, jag ville att dem skulle ta bort den då den sitter dumt till. Inte nog med att jag fick vänta på att komma in, jag hann knappt vara inne i 1 minut sen var det klart. Då bad läkaren mig att boka en ny tid, och att dem då kanske kunde ta bort den. Jag betalade alltså 150 kr för det korta läkarbesöket som knappt gav mig något. Jag tycker att dem ska lägga ner mer tid på varje patient, det borde finnas en lag på att man tex måste lägga ner minst 10 min på varje patient. Det är inget svårt för dem att ta bort ett födelsemärke och jag var ganska klar med redan när jag ringde och bokade tiden att jag ville ta bort den. Jag kännde mig nästan lurad och blåst på 150 kr och det är inget man vill känna som patient. Mer krut på vårdcentralerna faktiskt. för det är ju nästan alltid dit man måste vända sig först för att sedan få en remiss eller liknande.
Det här som Gusten tog upp med privat sjukhus kan jag väl hålla med om. Men det får ju inte bli så att dem sem har mer pengar ska få bättre sjukvård. När jag blev inlagd på sjukhus i sommras nere på Kreta hamnade jag på ett privatsjukhus, och det kostade mig 15000 kr för tre dagar. Det är inget jag hade haft råd med annars, och jag valde ju inte att bli körd dit. Som tur var betalade min hemförsäkring det!

Och angående den här tävlingen. Idag pratade jag med en främmling, men tror ni att jag vågade fråga om ett foto? Nej, såklart inte : ) haha.


Mer fakta om oss

Ni som läser vår gemensamma blogg kanske inte riktigt har fått några tydliga svar på ett antal frågor som finns. Därför tänkte jag förtydliga lite över varför vi startade denna och vad vi har för syfte med den. Som ni säkert har märkt vid det här laget är vi 4 personer som skriver här, vi har mig(Marcus), Sofia, Nathalie och slutligen Gusten. Tre av oss har tidigare skrivit på bloggar och gör det också fortfarande, med hundratals läsare i veckan. Dö tid är mer som ett sidoprojekt för vår del men kommer kanske också växa om våra vanliga. Anledningen till att vi startade en gemensam är en idé som jag hade och har haft under en längre tid. Att starta en blogg tillsammans med några andra där man får mer insikt i varandras liv, men även kommunicera mellan varandra. Vi är alla fyra olika personer, två från Skåne och två från Östergötland. Jag bor på landet och de andra bor i stan, vissa av oss pluggar och andra jobbar. Ni ser ju här vi är olika, alla är vi olika. Här slår vi ihop allt skriver om sånt som intresserar oss. Lättar på våra åsikter kring vissa frågor, bollar lite idéer med varandra. Och allt sker medan DU som läsare kan följa med i samtalet. Visst låter det väl intressant? Jag har hela tiden brunnit för idén och nu har jag lyckats få med 3 andra som också gör det. Såhär i början kommer det ta lite tid innan vi kommer igång.

Vi kommer även ha lite olika tävlingar mellan varandra där DU som läsare också kan vara med. Allt sker öppet för alla våra besökare. Vi varvar detta med seriösa diskussioner kring politik och aktuella händelser. Ja, kort och gott. Vi får med det mesta.

Som ni kanske märker är vi själva också lite osäkra i början men jag lovar er att vi kommer växa in i rollen som bloggare här på dötid, nu får ni gissa varför vi har det namnet..? Lite mer klarhet kanske nu?

Svensk sjukvård.

Jag har inget att säga angående huruvida de på ditt sjukhus/vårdcentral handlat fel. Enligt deras normer är deras handlande förmodligen rätt, däremot låter det absurt att du inte fick komma in direkt när du ringde. Personligen har jag gjort många sjukhus besök av mängder av slag då jag är ett litet olycksbarn, mitt personliga intryck är positivt förutom när det gäller akutmottagningar.

Det som jag ser är fel med svensk sjukvård är dess förstatligande. Under Socialdemokraternas ledning ville man förbjuda privatkliniker istället för att främja dem. I och med att man inte tillät fler privatkliniker att öppna resulterar det i sämre sjukvård förr alla. Genom att tillåta fler privata kliniker att öppna (sjukhus där man själv betalar kostnaderna/sjukvårdsförsäkringen) så ger man möjligheten till de som har råd och tar sig råd att få en bättre vård till en summa pengar. Det resulterar i att länstingets sjukhus får ett mindre tryck och kortare väntetider då möjligheten att betala för sjukvård finns. På så sätt är alla vinnare då de som inte vill betala för sjukvården får bättre "gratissjukvård" och de som vill betala får även de bättre vård.

Så det jag menar är att man ska öppna fler alternativ för privatpersonerna att välja själva. Eftersom att de som går till privatsjukvård ändå får betala skatt som gå till länstingets sjukvård resulterar detta i en bättre vård för alla!

Förmodligen skulle Sofia då fått tid hos vården eller i annat fall haft möjligheten att betala för snabbare vård! Jag förstår inte nackdelen med privatsjukvård, gör ni?

 

Svar till den anonyma ang mitt inlägg...

Detta fick jag i en kommentar från en anonym person efter att jag hade skrivit mitt inlägg om att jag fortfarande var sjuk:
Anonym om Fortfarande sjuk!!:
men du verkar ju inte så sjuk eftersom att du kan blogga.. vårdens agerande var helt korrekt, sluta gnäll, alla blir sjuka och det går över.

Eftersom du verkar så himla feg och inte vågar skriva ditt namn så kollade jag upp ditt ip-nummer. Det är en person från Stockholms Län och jag tror även att personen jobbar inom sjukvården eftersom jag kollade upp på kartan varifrån kommentaren är skriven.. Antingen jobbar du på St Eriks Ögonsjukhus eller så bor du i närheten. Lite fegt att du inte vågar skriva ditt namn.. Och jag orkar visst blogga även om jag är sjuk. Men om du kollar in min ordinarie blogg så märker du att jag inte har bloggat lika mycket de senaste dagarna!! Och jag klagar på sjukvården hur mycket jag vill

Svensk sjukvård..?

Ser att Sofia har fått en kommentar om att hon inte alls är sjuk när hon orkar blogga. Men hur kan du som läser veta om hon är sjuk eller inte? Och hur kan du veta att sjukvården är bra och gjorde rätt mot henne?

Jag håller med Sofia om att sjukvården i Sverige är under all kritik. Var för en tid sedan på en teater som tog upp just det från en händelse som inträffat flera gånger. Efteråt hörde jag mängder med folk som höll med om det som togs upp i monologen, sjukvården är inte bra som man tror. Vet bara till det jag råkat ut för att vi måste våga säga ifrån och kritisera sjukvården...Jag tror faktiskt Gusten kan mer om detta?



ps. Sofia stå på dig! .ds

Fortfarande sjuk!!

Som svar till Marcus, nej jag är fortfarande sjuk! Får fortfarande inte behålla maten eller drickan. Måste säga att jag är väldigt besviken på Sveriges sjukvård. Mamma ringde ner till vårdcentralen innan och fick till svar att jag skulle avvakta tills torsdag.

Jag har inte ätit mat sen i fredags, jag får inte ens behålla provivan eller vattnet jag dricker. Borde de inte sagt då att man skulle kommit ner så det får kontrollera det? Känner mig helt svimfärdig och jag har säkert går ner några kilo! Inte bra alltså!

Nej Sveriges sjukvård är idiotiskt ibland! Blir inte förvånad om jag behöver åka in på sjukhus för vätskebrist snart med!
Förresten, nu kan ni följa vår blogg genom att klicka här: Följ vår blogg med bloglovin


Jag, feg!

Jag håller med dig Nathalie, man är väldigt feg av sig! Sitter här hemma innan det är dags att ge sig av på morgonen och är jävligt kaxig.
"Idag ska jag ta massa bilder med folk"  tänker man sedan blir det inget. Jag kan sitta hemma och skriva för hundratals läsare men att prata med folk vågar jag inte. Fy!
Vi ska kanske hålla oss på cybervärlden och låta andra hålla på och prata, låter det inte som en bra idé?

Vad har ni andra haft för er idag då? Är Sofia bättre?



Nathalie, en fegis.

Ja, jag var ju ganska taggad igår och hoppade på bussen för att åka hem till en tjejkompis. Knappt något folk på bussen och på stiger en tjejkompis som sätter sig brevid mig och vi pratar hela vägen. Tänkte, amen jag tar det på hemvägen! Men då ringer sambon och frågar om han ska hämta mig -"Ja, tack". Så då stötte jag ju inte på någon främmling. Men ska iväg upp till stan snart, kanske man vågar gå fram till någon då. Hur går det för er andra? Tänkt att man kan vara så feg.



Dött här eller?

Här är det verkligen dö tid....Vart har alla tagit vägen?

Tänkte bara sätta lite press på er andra när det gäller tävlinge, jag har inte tagit några poäng under dagen. Men jag känner att jag är jävligt laddad inför imorrn! Då ska ni få se på andra saker, räkna med många poäng!
/



Ang. din "tävling" Marcus!

Blir ju lite svårt för mig som ligger hemma och är sjuk att gå ut på stan för att träffa främlingar! Så därför kommer inte jag kunna vara med i tävlingen.. Lite tråkigt faktiskt :(

Som ni ser har jag även gjort varsin logga till oss som bloggar så vi kan lägga in den efter att vi har skrivit klart våra inlägg!

Spännande.

Hej!
Oj så fel jag hade om Sofia, där ser man. Men då har jag lärt mig lite mer om henne nu. Aldrig fel! : ). Ser att Marcus har startat en liten tävling, kan bli spännande. Får se hur många främmlingar man vågar gå fram till och dessutom fotografera. Kan bli skit kul eller ett rent fiasko, för min del iaf.

Hejdå /Nathalie

Marcus startar en tävling

Folk börjar undra vad det är vi håller på med. Vi är alltså fyra personer som har en gemensam blogg och här kommer vi göra massa roliga saker. Kul att så många redan har hittat till oss, mycket roligt med läsare!

Jag tänkte faktiskt höra om ni andra vill vara med på en liten tävling under denna veckan...? Den går ut på att man ska prata med främlingar. Har redan pratat med er lite om detta. Tänkte att man ska prata med främlingar på stan och sedan för att få poäng så måste man även lyckas ta kort på sig själv och den andra personen. Det ger 1 poäng. Tävlingen kan ju hålla på fram till fredag kanske? Annars blir det för lätt om man ska gå ut på helgen, brukar vara lättare att prata med folk på krogen....Vet inte varför?!

Men vad säger ni andra, är ni på eller?

Vi vet ju att Gusten kommer ha en stor fördel då han själv säger att han är totalt orädd för främlingar. Men vi ska nog lyckas vinna över honom!

Isåfall börjar tävlingen NU!

Det här är jag, Gusten.

Sist ut här nu då, jadu och vad ska man säga?

Om någon där ute känner mig så kan den  nog hålla med om att jag är en oerhört social person. Kanske lite väl social om man frågar somliga, jag älskar att argumentera och ger mig inte förens jag övertygat alla att det är jag som har rätt eller att jag har överbevisat fel.  Skulle jag träffa en annan person som är lik mig skulle jag förmodligen hata personen ifråga eftersom att jag själv tycker att jag är j*vlig jobbig!

Men hur är jag då?
Som jag tidigare nämt är jag överdrivet social, totalt orädd för främlingar och har extremt mycket överskottsenergi. Jag är så långt ifrån strukturerad man kan komma, jag har inga direkta mål och har tar dagen som den kommer. Jag skulle säga själv att jag är snäppet smartare än Einstien bara att jag inte tar tid till mig att visa det då jag är världens minst tålmodiga person. På min såkallade fritid umgås jag med mina vänner, springer tills jag spyr och reser lite här och var i världen.

Så, hoppas ni är nöjda nu, troligtvis har jag givit en oerhört missvisande bild av mig själv och sanningshalten i det jag har skrivit går att diskutera men för övrigt så är det här jag i ett nöt skal !

Om Sofia!

Jag har två saker att göra nu här på våran gmensamma blogg. Jag ska svara på hur jag tror att Marcus och Nathalie är och sen ska jag ta och skriva lite om mig själv med. Men jag börjar faktiskt med ett litet egoinlägg som handlar om mig!

Hur ska man börja då? Heter Sofia och kommer från Helsingborg, sundets pärla i Skåne som man säger. Kan nog inte riktigt hålla med om att det är en pärla, rätt så tråkig stad att bo i på vintern faktiskt, händer inte så mycket. Fyller år den 18 maj och då har man åldern inne för att handla på systembolaget och man kommer in på andra roliga uteställen.

Som person är jag sprallig, glad och en hälsonörd. Det är inte ofta jag kan sitta still utan jag vill alltid hitta på saker. Visst kan humöret svänga på mig ibland men oftast är jag alltid glad och tar dagarna som de kommer. Hälsonörd är jag för att jag är nog med vad jag stoppar i munnen och jag vill alltid se bra ut och må bra!

Tog studenten sommaren 2008. Från att gå en ekonomilinje till att börja läsa till hösten igen med en annan riktning. Ni som inte har läst min ordinarie blogg vet kanske inte om att jag ska börja läsa till hudterapuet. Älskar att fixa med min hy, sminkningar och dylikt. Så jag tror att utbildningen inom hudterapuet passar mig som handen i handsken.

Just nu jobbar jag i en ica butik utanför Helsingborg. Vissa dagar älskar man det, andra inte! Det är inte ett jobb jag vill jobba med alltid men när man väntar på att utbildningen ska dra igång så är det ett bra sätt att få ihop pengar.

Jag har nog inte mycket mer att säga om mig själv just nu.. Kommer jag på något annat skoj så uppdaterar jag självklart detta inlägget!

Nathalie om Sofia.

Tyvärr har jag knappt prata med Sofia, läst hennes blogg lite, men om jag bara spontant ska säga något om Sofia så tror jag att hon är Lugn, snäll och en tjej som tänker mycket. Stämmer det Sofia? : )

Jag, Marcus

Nu ska jag försöka mig på att berätta om mig själv, och som sagt. Det är lättare att beskriva andra än att berätta om sig själv, men jag ska försöka. Mitt namn är Marcus bor ute på landet med min mor och far. I år fyller jag 21 år så man börjar komma upp i åren nu. Däremot tror vissa att jag är äldre efter att ha läst min andra blogg. Tidigare har jag skrivit på slipsens så ni känner mig säkert lite därigenom. På landet har jag bara bott i 1 år och det är ju inte speciellt länge. Här ute trivs jag mycket bra faktiskt, nära till skogen där man kan filosofera och skriva fina texter.

För att skriva är något jag älskar att göra. Därigenom kan man ju säga att jag är kreativ av mig. Sedan gillar jag även musik och då är det ofta musik med fina texter med något budskap. Sånt älskar jag. Tror jag blvit lite djupare med känslor och tankar efter att jag flyttade ut till landet. Innan bodde jag i utkanten av Norrköping. 10 minuter in till centrala Norrköping nu har jag 30 minuter till stan. Annars ägnar jag mycket av min tid på friidrottsbanan elelr gymmet. Tränar friidrott medeldistans löpning på elitnivå. Men har inte kunnat tävla på ett bra tag nu, men det kommer säkert nån gång igen. Om jag skulle välja 3 ord som beskriver mig blir det kreativ, träningsnarkoman och social.

Man kan faktiskt vara sjukt social trots att man bor på landet! Hoppas ni lärt känna mig lite mer nu?

Jag, Nathalie.

Hihi, kul att du tror att jag är en partygirl. Jag är faktiskt inte det, visst gillar jag att gå ut och festa då och då men det händer faktiskt inte så ofta. Trevlig och jordnära kan jag väl mer hålla med om då. Men nu ger jag istället mig på att försöka presentera mig själv, fast med fler än 3 ord.

Jag är faktiskt en väldigt kreativ person. Jag målar, skriver och pysslar gärna. Det har jag fått efter min pappa. Något som jag verkligen vill ha just nu är ett stort stafli och en stor målarduk. Färg och form har alltid intresserat mig och det är väl kanske därför jag även är himla intresserad av mode. Jag anser att jag är väldigt social och pratglad. Disskuterar mer än gärna på fester om både det ena och det andra. Jag brinner för mycket och har många åsikter om mycket i världen. Jag tycker mycket helt enkelt. Jag har också ett jädra temperament, även det har jag ärvt från min pappa. Jag kan gå från noll till att bli vansinig på några sekunder. Inte så bra alltid! Men det är så jag är. Jag har också alltid ansett mig själv som en ganska rolig person, jag är oftats den som drar skämt bland vännerna och får jämt höra hur rolig jag är. Något jag däremot inte kan förstå är hur min sambo från ingenstans kan börja asgarva åt mig, utan att jag egentligen inte har gjort något speciellt. Men så rolig är jag, de ni!
Kanske inte många som kan tro det men jag är ett litet kontrollfreak. Skriver listor på allt och måste alltid ha 100% koll på allt som händer runt om kring mig. Och jag gillar inte när det ligger för mycket saker framme i lägenheten, då går jag och plockar och har mig. Men däremot lite disk stör mig inte så mycket.
Så, tycker ni att ni känner mig lite bättre nu?

Nu är det Markus, Sofia och Gustens tur att berätta lite om sig själva.

Puss

Hur är Nathalie?

Ser att jag fått en utmaning från Nathalie. Först och främst vil jag bara kommentera det du skrev om mig, det låter precis som mig faktiskt! Men jag kanske inte skulle välja dom orden. Kreativ vill jag försöka vara men oftast är jag faktiskt inte det, kan man inte tro va..?

Nu över till utmaning. Jag ska alltså beskriva Nathalie med 3 ord. Vilket jag alltid låter de jag intervjuar att göra, riktigt svårt faktiskt! Eftersom att jag aldrig träffat henne blri det ännu svårare, men jag tror jag säger: trevlig, jordnära och partygir.
Undra hur mycket rätt jag har nu....

När kommer egentligen Sofia och Gusten igång på bloggen då..?

Mitt första inlägg.

Godmorgon! Okej, Markus jag ska försöka beskriva dig med tre ord. Jag har aldrig träffat dig och har precis börjat lära känna dig. Vi känner varandra lite genom våra bloggar och kommer förmodligen att lära känna varandra ännu bättre genom vår gemensamma blogg. Så mina tre ord blir nog, Kreativ, Trevlig,och Naturkille. Kan man säga så? En kille som uppskattar och gillar att vara ute i naturen. Well, nu sa jag det. Då utmanar jag dig att skriva tre ord om mig. Sug på den du!

(Marcus med C)

/Nathalie

Öppna dörren in i vår nya värld - dö tid


1 Mars 2009 - Jag är först ut att blogga här på den nya gemensamma bloggen. Spännande. Ni som inte vet vem jag är så kan jag berätta om mig i ett senare inlägg. Men först skulle jag vilja fråga er andra, Nathalie, Sofia och Gusten. Beskriv mig mig med 3 ord, hur har ni uppfattat mig? Sen får vi se vad som stämmer och inte.

Läs detta som en liten utmaning till er!

RSS 2.0